بهترین دمنوش جلوگیری از آلزایمر چیست؟

بهترین دمنوش جلوگیری از آلزایمر چیست؟
84 / 100

دمنوش جلوگیری از آلزایمر و ترکیبات غذایی در پیشگیری از زوال عقل و آلزایمر نقش مهمی دارد. نوشیدنی‌ ها تأثیر شدیدی در افزایش حافظه دارند. چای خوشمزه ترین نوشیدنی سالم در دنیا است. چای حاوی کافئین و پلی فنول های چای است، مصرفش عالی و مفید است. مصرف کافئین خطر زوال عقل و بروز بیماری آلزایمر را کاهش می دهد. دکتر مهسا موسوی می گوید کاتچین چای سبز دارای خواص ضد استرس، ضد اکسیداتیو، ضد التهاب است و مانع از تجمع آمیلوئید بتا شده و ضد آپوپتوز است. دمنوش جلوگیری از آلزایمر و چای سبز با کاهش بیماری های عصبی و عملکردهای شناختی مرتبط است.

دمنوش جلوگیری از آلزایمر

دمنوش جلوگیری از آلزایمر چیست ؟ ارتباط بین مصرف چای سبز و زوال عقل، آلزایمر و اختلال شناختی را بررسی کردند. باید توجه داشت که تشخیص اختلال شناختی از اختلال عملکرد شناختی ناشی از افزایش سن، وراثت، اوتیسم و ناتوانی هوشی دشوار است. نوشیدن مکرر چای با خطر کمتر زوال عقل مرتبط است، به خصوص برای افرادی که از نظر ژنتیکی مستعد ابتلا به این بیماری هستند.

بیشتر بخوانید: چه موقع به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنیم

957 سالمند با میانگین سنی 65 سال به طور مکرر چای می نوشیدند. پس از یک دوره پنج ساله، محققان دریافتند که مصرف کنندگان چای 50 درصد کمتر در معرض خطر زوال عقل قرار دارند. این با یافته‌های قبلی که نشان می‌داد مصرف‌کنندگان چای در تست‌های مختلف شناختی امتیاز بالاتری کسب کردند، مطابقت دارد.

محققان همچنین آزمایش‌های ژنتیکی را بر روی این گروه انجام دادند و دریافتند افرادی که چای مصرف می‌کردند دارای نوع ژن APOE4، یک عامل خطر شناخته شده برای آلزایمر، در مقایسه با افرادی که APOE4 داشتند و چای نمی‌نوشیدند در معرض خطر کمتری بودند. التهاب مزمن یک قاتل خاموش است و سبب انواع بیماریها می شود مانند، بیماری های قلبی عروقی، سرطان، دیابت نوع دوم.

دمنوش جلوگیری از آلزایمر و التهاب مزمن

اینکه چگونه دمنوش جلوگیری از آلزایمر و چای ممکن است به محافظت در برابر زوال عقل کمک کند، مشخص نیست، اما یافته‌های دیگر نشان می‌دهد که با نوشیدن چای به دلیل داشتن ترکیبات زیست فعال در برگ‌های چای، مانند فلاونوئیدها، که پتانسیل ضد التهابی و آنتی‌اکسیدانی دارند فعالیت های انتقال دهنده های عصبی و مغز را تنظیم می کند. فرقی نمی‌کرد که مردم چه نوع چای می‌نوشیدند. چای سیاه، سبز و اولانگ همگی مفید هستند. هرچه بیشتر چای بنوشید، بهترین نتایج را از مصرف کاتچین دریافت می کنید.

بیشتر بخوانید: پروفسور مغز و اعصاب

زوال عقل در حال حاضر با حدود 55 میلیون مورد در سراسر جهان و بروز بیش از 10 میلیون مورد جدید در سال، یک نگرانی مهم بهداشت عمومی است. زوال عقل به یکی از علل اصلی ناتوانی، وابستگی و همچنین مرگ و میر در میان سالمندان تبدیل شده است و بار قابل توجهی را بر بیماران، مراقبان آنها، خانواده ها و همچنین جامعه تحمیل کرده است. زوال عقل با عوامل ژنتیکی و محیطی مرتبط است. در میان عوامل محیطی، رژیم غذایی یک عامل سبک زندگی بالقوه قابل تغییر برای پیشگیری از زوال عقل است.

بهترین دمنوش جلوگیری از آلزایمر چیست؟

مصرف چای و پیشگیری از آلزایمر

چای یک نوشیدنی پرمصرف در سراسر جهان است و حاوی انواع مختلفی از مولکول های زیستی مانند پلی فنول ها است. مصرف چای با پیشگیری از بیماری های مختلف مانند سکته مغزی، بیماری های قلبی عروقی و بیماری های عصبی مرتبط است. مصرف چای می تواند پیری مغز را سرکوب کند و اختلال عملکرد شناختی را بهبود بخشد. چای سبز می تواند تغییرات پاتولوژیک AD را کاهش دهد. چای سیاه رسوب آمیلوئید در مغز را مهار کرده و آسیب‌شناسی Aβ را کاهش دهد. اپی گالوکاتچین گالات در چای سبز) آنتی اکسیدان‌ است و از تخریب حافظه جلوگیری می کند. همچنین مشخص شد که مولکول‌های زیستی چای دارای خواص ضد التهابی هستند و در نتیجه پیشرفت زوال شناختی را متوقف می‌کنند.

بیشتر بخوانید: بررسی مراحل آلزایمر با با دکتر خوب برای الزایمر نی نی سایت

چای نقش محافظت کننده عصبی در کاهش شناختی که نه تنها در نتیجه افزایش سن، بلکه در اثر ایسکمی خونرسانی مجدد به وجود می آید، ایفا می کند. چای تأثیرات مثبتی (به عنوان مثال، عملکردهای گشادکننده عروق) بر عروق خونی مغز دارد. شایان ذکر است که قهوه پیشرفت پاتولوژیک زوال عقل و همچنین کاهش آهسته شناختی را در مطالعات اخیر حیوانی کاهش می دهد. چای ممکن است بروز زوال عقل را کاهش دهد.

رابطه بین مصرف چای و زوال عقل

رابطه بین مصرف چای و زوال عقل هنوز به خوبی ثابت نشده است. چای در برابر زوال عقل محافظت می کند. مصرف چای با خطرات کمتر زوال عقل و زوال عقل پس از سکته مغزی و سکته مغزی مرتبط است. شواهد از آزمایش‌های بالینی انسانی نشان می‌دهد که مصرف متوسط (1 تا 6 فنجان در روز) به جای مصرف زیاد چای می‌تواند مزایای سلامتی متنوعی به همراه داشته باشد.

بیشتر بدانید: علائم مرگ بیماران آلزایمری چیست؟

نوشیدن چای ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهد

یک فنجان چای می‌تواند یک لذت باشد، اما تحقیقات نشان می‌دهد که چای مزایایی فراتر از حس لذت دارد. ارزش دارویی چای موضوع بسیاری از مطالعات در طول سال‌ها بوده است تا اثرات آن بر همه چیز از سطح استرس گرفته تا دیابت آزمایش شود. دانشمندان معتقدند که چای می‌تواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند. برگ های چای از مغز در برابر بیماری های دژنراتیو محافظت می کند.

آیا چای می تواند با زوال شناختی سالمندان مقابله کند

افرادی که به طور معمول چای سیاه، سبز یا اولانگ را که مستقیماً از برگ های چای دم کرده می نوشند، 50 درصد کمتر دچار زوال شناختی می شوند و خطر ابتلا به آلزایمر کاهش می یابد. نوشیدن روزانه چای می‌تواند خطر ابتلا به اختلالات عصبی شناختی را در اواخر عمر کاهش دهد.

اثرات تقویت مغز مصرف چای ممکن است ناشی از آنتی اکسیدان ها و خواص ضد التهابی آن باشد. این عناصر به همراه سایر ترکیباتی که به طور طبیعی در برگ های چای یافت می شوند، ممکن است از مغز در برابر بیماری های دژنراتیو دفاع کرده و عملکرد عروق را بهبود بخشند. تحقیقات بیشتری برای تعیین میزان نقش چای در پیشگیری از زوال عقل مورد نیاز است، اما محققان خوش بین هستند که این می تواند اقدامی برای درمان این بیماری باشد.

بیشتر بخوانید: دکتر مهسا موسوی متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات

فواید چای برای سلامتی مغز و دمنوش جلوگیری از آلزایمر

در حالی که مطالعات قطعی کمی وجود دارد که فواید چای را برای سلامتی تایید می کند، متخصصان پزشکی در سراسر جهان این نوشیدنی را برای کیفیت های مختلف سلامتی ترویج می کنند:

چای سبز حاوی بالاترین میزان آنتی اکسیدان پلی فنول در میان انواع چای است. این با کاهش کلسترول، متابولیسم سریعتر مرتبط است و در پیشگیری از انواع خاصی از سرطان یا دیابت نقش داشته باشد.

چای سفید دارای سطوح بالایی از فلاونوئیدها است که ممکن است خطر بیماری های قلبی عروقی، فشار خون بالا و دیابت را کاهش دهد.

چای سیاه گردش خون را بهبود می بخشد و منجر به کاهش موارد بیماری قلبی و فشار خون بالا می شود. انواع محبوب شامل چای نعناع، چای یاس و چای بابونه است.

نوشیدن چای برای سلامت مغز

به راحتی می توانید چای را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا برخی از این فواید را به بدن برسانید. مانند هر نوع درمان یا مکمل غذایی، ابتدا باید قبل از افزایش مصرف چای با پزشک خود مشورت کنید.

بیشتر بخوانید: انواع جراحی مغز و اعصاب با جراح مغز و اعصاب

چای به راحتی درست می‌شود، چه برگ‌های چای خالص را دم کنید، چه از چای کیسه‌ای استفاده کنید، آن را داغ بنوشید یا سرد را ترجیح دهید. فقط به یاد داشته باشید که برگ‌ها دم بکشند تا بیشترین خاصیت را داشته باشند. می توانید چای را با شیرین کننده های طبیعی مانند عسل یا شهد آگاو طعم دار کنید یا با لیمو آن را طعم دار کنید.

بیماری آلزایمر (AD) و زوال عقل

بیماری آلزایمر (AD) از نظر بالینی با زوال عقل و یک اختلال شناختی جهانی از جمله حافظه و سایر عملکردها مشخص می شود. این اختلال با کاهش قابل توجهی در فعالیت های زندگی روزمره همراه است. علائم نوروپاتولوژیک تخریب پیشرونده عصبی در AD پلاک‌های پیری خارج سلولی هستند که حاوی پپتیدهای آمیلوئید β (Aβ) تا شده نادرست هستند و پیچ‌های عصبی فیبریلاری داخل سلولی که اشکال پروتئین تاو هیپرفسفریله شده انباشته شده‌اند. مکانیسم های پاتوفیزیولوژیکی اصلی در پاتوژنز پیچیده AD شامل استرس اکسیداتیو و التهاب عصبی مزمن است. تجمع Aβ می تواند سبب سنتز رادیکال های آزاد شود و باعث استرس اکسیداتیو و در نتیجه تسریع اختلال عملکرد عصبی و در نهایت منجر به مرگ نورون ها می شود.

درمان دارویی آلزایمر

درمان دارویی AD شامل استفاده از مهارکننده های استیل کولین استراز و آنتاگونیست های گیرنده N-متیل-D-آسپارتات است. با این حال، این داروها هیچ اثر قابل توجهی در AD نشان نمی دهند، و هیچ درمانی که بتواند به طور موثر عملکرد شناختی را بهبود بخشد یا روند پیشرونده نورودژنراتیو را به تاخیر بیندازد، در حال حاضر در دسترس نیست. بنابراین، پیشگیری از AD یک چالش عمده بهداشت عمومی است که نیازمند توسعه مداخلات جدید است که بتواند شروع بیماری را به تاخیر بیندازد.

در آلزایمر AD پیری و استعداد ژنتیکی، چاقی، دیابت، فشار خون بالا، سیگار کشیدن، رژیم غذایی ناسالم، عدم تحرک شناختی و فیزیکی، سطح تحصیلات پایین و افسردگی خطر ابتلا به AD را افزایش می دهد. حذف عوامل سبک زندگی قابل تغییر، بروز زوال عقل را حداقل 30 درصد کاهش می دهد. رژیم غذایی، به ویژه، به عنوان یک عامل مهم قابل تغییر شناخته می شود، زیرا می تواند بر تغییرات مغز و رفتار مربوط به پیری و بیماری تأثیر بگذارد.

دمنوش جلوگیری از آلزایمر

دمنوش جلوگیری از آلزایمر: رویکردهای غذایی برای بیماری آلزایمر شامل رژیم مدیترانه ای، رژیم های کتوژنیک و برخی غذاهای پزشکی است. فواید درمانی بالقوه مواد غذایی فعال زیستی مختلف، مانند آنتی اکسیدان ها، پروبیوتیک ها و اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه، بر اختلالات روانی و عصبی مورد بررسی قرار گرفته است. بسیاری از پلی فنول های طبیعی، مانند فلاونوئیدها، پتانسیل تعدیل تغییرات نوروپاتولوژیک و اختلالات شناختی مرتبط با AD را از طریق مکانیسم های مختلف، از جمله تعدیل اکسیداسیون و التهاب و همچنین متابولیسم Aβ، کاتابولیسم و الیگومریزاسیون دارند. علاوه بر این، مطالعات آینده‌نگر در انسان‌ها ارتباطی بین سطوح بالای مصرف فلاونوئیدهای رژیمی و خطر کمتر ابتلا به AD پیدا کرده‌اند.

در هر روز، بیش از 158 میلیون آمریکایی در حال نوشیدن چای هستند، و اگر این عادت روزانه شما باشد، می‌توانید به مغزتان کمک کنید. نوشیدن منظم یک فنجان (یا سه) چای سبز یا سیاه ممکن است خطر ابتلا به زوال عقل را در بین افراد مسن تا 50 درصد کاهش دهد.

مصرف منظم چای و دمنوش جلوگیری از آلزایمر

برای افرادی که از نظر ژنتیکی در معرض خطر ابتلا به بیماری آلزایمر هستند، مصرف منظم چای ممکن است خطر ابتلا به آن‌ها را تا ۸۶ درصد کاهش دهد.

نوشیدن چای را با عملکرد شناختی بهتر و کاهش خطر زوال شناختی مرتبط دانسته است. مطالعه سنگاپور مصرف چای سبز و سیاه و همچنین تاثیر چای را بر افراد دارای ژن APOE e4 که یک عامل خطر شناخته شده برای آلزایمر است، بررسی کرد.

افرادی که به طور منظم چای می نوشند (کسانی که حداقل یک فنجان و حداکثر سه فنجان یا بیشتر در روز می نوشند) بیشترین فواید را از نظر سلامت مغز داشتند. بر اساس این مطالعه، این مزایا به ویژه در افرادی که دارای ژن APOE e4 بودند، قوی بود.

چای سبز و سیاه هر دو محافظ بودند، اما باید از برگ‌های چای، چه شل یا در کیسه‌های چای دم شوند. نتایج برای میوه ها یا چای های گیاهی صدق نمی کند.

برگ های چای حاوی فلاونوئیدهایی هستند که دارای پتانسیل ضد التهابی و آنتی اکسیدانی هستند که ممکن است از مغز در برابر آسیب عروقی محافظت کنند. استفاده از چای برای آلزایمر می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری را به شدت کاهش دهد. نوشیدن چای می تواند به پیشگیری از بیماری آلزایمر کمک کند.

بسیاری از ما به دم کردن چای سبز ماچا صبحگاهی یا استفاده از فواید بابونه برای دمیدن در شب فکر نمی کنیم. اما به گفته محققان، این نوشیدنی نه تنها طعم خوبی دارد، بلکه برای مغز شما نیز مفید است. به طور خاص، چای برای پیشگیری از آلزایمر می تواند راهی ارزان و بدون دارو برای کاهش خطر ابتلا به آلزایمر باشد.

چای و دمنوش پیشگیری از آلزایمر

متخصص های مغز و اعصاب، از چای برای مطالعه آلزایمر بیش از 950 بزرگسال 55 ساله یا بالاتر استفاده کردند و عادات نوشیدن چای آنها را از سال 2003 تا 2005 مورد مطالعه قرار دادند. سپس، از سال 2006 تا 2010، محققان با مردان و زنان پیگیری کردند و عملکرد شناختی آنها را با استفاده از همان روش ارزیابی کردند.

افرادی که به طور منظم چای می‌نوشیدند، خطر ابتلا به اختلالات عصبی شناختی را تا 50 درصد کاهش دادند. مزایای محافظتی چای به ویژه برای افرادی که از نظر ژنتیکی مستعد ابتلا به آلزایمر هستند مؤثر بود. این گروه خطر ابتلا به اختلالات شناختی را تا 86 درصد کاهش داد. به نظر می رسد، چای می تواند درمان طبیعی آلزایمر باشد. نوع چای برای کاهش خطر آلزایمر نیز مهم نیست، تا زمانی که از برگ های چای دم کرده و به طور مداوم مصرف شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما 02144927197